Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

living room

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
zelo
Admin
zelo

Broj poruka : 475
Datum upisa : 21.04.2014

living room - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:17 pm

*gleda ga i cuti i ljubomoran je* jel si dobro hyung?hoces da prosetmo da ti bude bolje?napio si se
Nazad na vrh Ići dole
https://unbreakablehimlo.serbianforum.info
bang yongguk

bang yongguk

Broj poruka : 89
Datum upisa : 22.04.2014

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:18 pm

daj bre ne mogu bre jebao sam ga jednom i sad nece da mi da kurvetina mala a telo ima uf zelo digo bi ti se znachi kako je dobar u krevetu i sad me jebeno kulira a moj kurac bi ga tako razvalio,shta da radim zelo?
Nazad na vrh Ići dole
zelo
Admin
zelo

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:20 pm

ti si....spavao sa njim? *ono smori se i ustane* idem da vidim da li ima nesto da se jede ako i to nisi zaboravio *ode u kuhinju*
Nazad na vrh Ići dole
bang yongguk

bang yongguk

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:23 pm

ko ga nije jebao brate vidi se da je kurva *smeje se i valja po kauchu*
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

Broj poruka : 518

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:23 pm

*udje i gleda okolo* yongguk koj kurac?shta to radish idiote?duvao si?
Nazad na vrh Ići dole
bang yongguk

bang yongguk

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:26 pm

da jebote *gleda ga i povuce ga kod sebe i krene da ga ljubi* mmn beby hoces i ti malo?nismo dugo zajedno duvali
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:30 pm

ne sad tek sam stigao *nasmeje se i grize usnu i poljubi ga* jel si kupio onu dobru?skuplju msm necu da duvam onaj shit ko zadnji put *
Nazad na vrh Ići dole
bang yongguk

bang yongguk

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:32 pm

da tebra odvalio sam se kao stoka,plus je dobro uz alkohol *smeska se* tako si lep ljubavi
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:34 pm

koja si ti svinja *uzme mu i duva* mmmn dobro je ovo *legne na drugi kraj kaucha i duva* napokon nisi shit kupio
Nazad na vrh Ići dole
bang yongguk

bang yongguk

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:35 pm

*dodje preko njega i krene da ga ljubi po vratu* mmmn ljubavi zelim da se znas,nismo dugo nedostajes mi
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:37 pm

mmn ocesh da me jebesh a?*lrene da se skida* fak okej mmn zheljan sam i ja kurca,skidaj bokserice brzo nemam zhivaca za predigru *povuche ga na sebe* ajde yongguk
Nazad na vrh Ići dole
zelo
Admin
zelo

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:40 pm

*fazon sve ih gledao i udje u dnevni boravak i gadja himchana sa necim* idem kuci. *izadje napolje i uzme skejt i krene kuci i suze mu oci* n-nikad se vise necu zaljubiti idiot jedan
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:43 pm

*fazon obuche majcu* chekaj sekund *izleti za zelom malo ne zna gde se nalazi* fp-fak zelo stani jebeno sam naduvan
Nazad na vrh Ići dole
zelo
Admin
zelo

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:44 pm

ne,ti si glupi kreten *gadja ga sa skejtom* bezi i idi budi sa glupim majmunom
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:47 pm

jebote naduvan sam mislish da ja jebeno znam shta radim?ok jebem se s gorilom big deal meni je big deal ono shto sam s tobom radio u jebenoj kuhinji znash bre koga bi drugog ja jebao?sem tebe?nikoga jer volim da mene jebu a tebi bi dao i da me jebesh i da te jebem i jebeno si retardirano malo derishte
Nazad na vrh Ići dole
zelo
Admin
zelo

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:50 pm

mene niko nece dobiti,ni ti.niti cu ikome dati *lupi mu samarcinu i suze mu oci* i od sada necu imati nista ni sa kim.sad idi da budes sa majmunom
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:51 pm

jebeno necu *lupi mu shamarchinu i zagrli ga* ocu namerno ovde tebe da smaram i da te nerviram i necesh me se otarasiti pichketino mala
Nazad na vrh Ići dole
zelo
Admin
zelo

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:53 pm

mrs. *gurne ga i krene da ide* necu ti dati ni da me zagrlis ni nista,bezi nerviras me
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:57 pm

to je i poenta *zagrli ga i krene da mu ljubi vrat* obozhavam kad se iznervirash presladak si i necu da te pustim jer mi se nece
Nazad na vrh Ići dole
zelo
Admin
zelo

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 1:59 pm

naduvan si..mozda si bio naduvan i onaj dan pusti me stvarno...ne prija mi sada da sam pored tebe
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 2:02 pm

prilichno sam svestan pored tebe *okmrene ga i poljubi ga* ok oticicu i necesh me vishe videti......ali.....*poljubi ga jako lepo* eto,ovo je zadnje shto cu ti uraditi,izvini nisam hteo ovako da bude...um da *okrene se i krene ka parku*
Nazad na vrh Ići dole
zelo
Admin
zelo

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 2:05 pm

ne...ti mene vise neces videti recicu tati da me odvede preko *gleda u pod i sedne na neke stepenice i place fazon posto je ono dete*
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 2:07 pm

*gleda zela i dodje do njega i sedne* bicu s tobom....dok gd ne dodje.ne mogu samog da te ostavim.....
Nazad na vrh Ići dole
zelo
Admin
zelo

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 2:09 pm

mogu sam da budem i da se odbranim ako me neko napadne... *brise suze da himchan ne vidi da je plakao i gleda dole*
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 EmptyPon Apr 28, 2014 2:11 pm

pusti me samo par minuta dok ne dodje cuti i pusti me *zagrli ga samo* necemo se vishe videti hocu ovako zadnjih 10 min sa tobom da provedem
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: living room   living room - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

living room
Nazad na vrh 
Strana 2 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
 Similar topics
-
» living room
» sex room