Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

dining room

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
zelo
Admin
zelo

Broj poruka : 475
Datum upisa : 21.04.2014

dining room - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:13 pm

*nekako uspe i lisice da skine kako je udarao od nesto i dodje do banga i uzme ga za kosu i nabije mu glavu od zid i gurne himchana napolje da ga ovaj vise ne muci i zakljuca vrata* sta ces ti sad a?
Nazad na vrh Ići dole
https://unbreakablehimlo.serbianforum.info
bang yongguk

bang yongguk

Broj poruka : 89
Datum upisa : 22.04.2014

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:15 pm

*smirk i uzme kolac i probode zela kroz stomak ono rani ga bash i gleda* umri *shutne ga* kad umresh jebacu tvog dragog,i onda cu ga zatvoriti u podrum i muchicu ga i silovati svaki dan *smirk psiho*
Nazad na vrh Ići dole
zelo
Admin
zelo

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:17 pm

*suze mu oci zato sto ga boli i uzme kolac i fazon nabije mu u ngogu ono kroz stopalo i to* f-fak m-mislim da s-sada neces moci posto c-ces ostati n-nepokretan
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

Broj poruka : 518

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:23 pm

*vidi shta se deshava i istrchi i povuche zela kod sebe ono sav je umazan i uplakan i mazi ga* z-zelo?m-molim te izdrzhi zbog mene *poljubi ga* lj-ljubavi n-ne mozhesh da me ostaish* uzme kolac i nabijhe bangu u stomak bash i grli zela* m-molim te izdrzhi d-dolazi hitna pomoc
Nazad na vrh Ići dole
zelo
Admin
zelo

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:27 pm

*gleda ga i onako je naslonjen njemu u narucje i mazi ga po obrazu* b-bitno je da t-tebi nije nista uradio...*malo gubi nesvest* a-ako mi se nesto d-desi znaj barem da sa-am jako zaljubljen u t-tebe
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:29 pm

m-molim te ne ostavljaj me j-ja.....ja te volim z-zelo z-znam da je brzo a-ali volim te trebash mi......m-molim te ostani samnom ne daj se *grli ga i chuje se hitna* z-zelo moj
Nazad na vrh Ići dole
t.o.p

t.o.p

Broj poruka : 53

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:34 pm

*utrci unutra i bulji* sta se ovde desava? *vidi da je zelo ranjen fazon ni ne skonta gorilu i dodje brzo do njega* f-fak moram odmah da zovem gda sta se desilo????
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:35 pm

m-mama......j-ja i zelo se volimo i y-yongguk ga je ranio *plache bash i grli zela* z-zaljubili smo se m-mama shta cu ja bez zela *krene da plache bash*
Nazad na vrh Ići dole
t.o.p

t.o.p

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:37 pm

bice dobro himchan nemoj da places.... *dodje hitna i pokupi zela i gorilu i zagrli himchana* ja nikad nisam voleo gorilu i to sto ste vas dvoje zajedno
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:40 pm

m-mama zelo me j-je odbranio hteo je d-da me siluje....davio m-me je......z-zelo.......voli me *krene da plache bash* n-nikad nisam video d-da neko toliko .....z-za mene
Nazad na vrh Ići dole
t.o.p

t.o.p

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:42 pm

prezivece nemoj da places...samo nece moci bas odmah da bude dobro,kad mu sve urade otiticemo do bolnice dok se ne smiris ok?
Nazad na vrh Ići dole
himchan

himchan

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:43 pm

h-hocu sad vodi me kod mog zela *plache bash* vodi me o-odmah
Nazad na vrh Ići dole
t.o.p

t.o.p

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 EmptyPet Apr 25, 2014 2:45 pm

ok *ustane i povuce himchana i odu*
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: dining room   dining room - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

dining room
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» guest room